Mesoscience

Pak de tijd en draai 'm terug

Beautysalon Maartje

Mesoscience

Terug gaan in de tijd… Dat klinkt als science fiction. Mesoscience van Skeyndor is zéker geen science fiction maar werkelijkheid. Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesoscience wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid. Mesoscience is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van naaldloze mesotherapie waarbij actieve werkstoffen dieper dan ooit in de huid worden gesluisd. Dieper dan bij een manuele behandeling mogelijk is. Deze zeer vriendelijke methode, die werkt zonder naalden is zeer succesvol bij problemen zoals: Rimpelvorming, verlies van stevigheid, pigmentvlekken, striae en cellulite. Mesoscience is, in tegenstelling tot de methode met naalden, veilig en pijnloos, veroorzaakt geen blauwe plekken en heeft geen hersteltijd nodig.

Mesosciencebehandelingen

Mesofiller
Mescocosmetische behandeling om rimpels en expressielijnen te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. de actieve elementen hiervan herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de neosynthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid samengesteld is: collageen, elastine en hyaluronisch zuur. Zeer geschikt voor alle typen verouderde huid of de huid die vroegtijdig verouderd is door zon of leeftijd.

Mesobright Vit. C
Behandeling voor elke huid om de zones met hyperpigmentatie lichter van toon te maken. De actieve bestanddelen maken de kleur eenvormiger en de pigmentatie zones minder duidelijk en zorgen ervoor dat ze later minder snel naar voren komen. Het hoge vitamine C gehalte stimuleert de synthese van collageen, activeert de natuurlijke afweermiddelen en bevordert de strakheid van de huid. Het product maakt het gelaat helderder en geeft u een eenvormige en stralende huid.

Mesolift                   
Meso-cosmetische behandeling samengesteld om een langdurige “lifting” aan de huid te geven. Het product bestaat uit twee flacons die voor een meervoudige liftende werking zorgen op verschillende huidniveaus. (micro en macrolifting). Deze opeenvolgende binding geeft een blijvende en zichtbare lifting aan de huid in drie dimensies.

Klik hier voor tarieven